top of page

OVER ONS

 

 

 

 

Italiaans genieten in la bella Roosendaal!

Hasta la Pasta

Benvenuti in Hasta la Pasta!

Herken je het gevoel? Je zit op een Toscaans dorspleintje te genieten van een heerlijk bord verse pasta en een glas Italiaanse landwijn.
Vanuit de keuken komen de heerlijke geuren van de pizza-oven je tegemoet. Precies dat sfeertje tref je ook bij Hasta la Pasta, maar dan midden in la bella Roosendaal! Puur genieten op zijn Italiaans, in een gezellige en ontspannen sfeer. 
shutterstock_534674203.jpg
1173121879-huge small.jpg

Bij Hasta la Pasta is alles vers: de pasta en de pizza’s en de ingrediënten van de heerlijke, puur-Italiaanse sauzen, salades en toppings. En alles wordt op dezelfde traditioneel Italiaanse manier bereid die dat restaurantje op het Toscaanse dorspleintje tot zo’n onvergetelijke plek maakt. 

 

Hasta la Pasta is er voor iedereen. Je geniet er van pasta’s, pizza’s, lasagna én heerlijke maaltijdsalades. En je eet altijd jouw ideale pastamaaltijd, want je kiest zelf de verse pastasoort, de saus en de toppings. Eet je vegetarisch of veganistisch? Ook dat kan! De Italiaanse keuken excelleert in simpelheid:  la sublime semplicità! De pure kwaliteit van de ingrediënten maakt de unieke smaak. En zo is het ook bij Hasta la Pasta. 

 

Even een snelle hap op het terras voor je naar de bios of de schouwburg gaat? Hasta la Pasta is ‘the place to be’! Maar ook voor een culinair driegangen-diner met vrienden, compleet met heerlijke Italiaanse antipasti en een dessert om je vingers bij af te likken. En natuurlijk begeleid door de lekkerste Italiaanse wijnen, die ook per glas schenken. 

 

Buon Appetito!

bottom of page